Uitnodiging inloopavond Lage Wal

Uitnodiging inloopavond Lage Wal

Op 13 oktober 2016 was er een inloopavond waarop we de uitwerking van de schetsen voor het gebiedje de Lagewal hebben laten zien. Het gaat daarbij om de volgende opgave:

  • inrichting Natuurnetwerk Nederland (Ecologische Hoofdstructuur), opgave van de provincie;
  • verbeteren waterkwaliteit, opgave van het waterschap;
  • onderhoud huidige oever, opgave van het meerschap.

Wat is er daarna gebeurd?

We hebben Europese subsidie voor het project aangevraagd en deze is toegekend. Daarna is er ecologisch onderzoek uitgevoerd om o.a. de mogelijkheden voor paaiplaatsen voor snoek in het poldertje te onderzoeken. Dat heeft geleid tot aanpassingen in het ontwerp. De schetsen worden nu door het bureau Witteveen & Bos uitgewerkt tot een bestek. Dat is een omschrijving van het werk met tekeningen waarop een aannemer kan inschrijven en het is de basis voor de aanvraag van vergunningen.

Inloopavond

We willen u graag laten zien op welke wijze de plannen uitgewerkt worden. We nodigen u uit voor een inloopavond op 1 februari van 17.00 – 20.00 uur in de boerderij van het Meerschap, Veenweg 46 in Haren. Op deze avond kunt u de bestekstekeningen bekijken en vragen stellen. We verzoeken u om uw achterban te informeren over deze avond.

Heeft u vragen, neemt u dan contact op met Karin de Ruijter, medewerker gebiedsontwikkeling bij Prolander, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06 52401189.

mp logo wave
informatiebord

Meerschap Paterswolde

Veenweg 46
9752 XS Haren

050 5255381
info@meerschap-paterswolde.nl

facebook-64 youtube-64 twitter-64