Inrichtingsplan Meerweg staat online

De boerderij van het Meerschap Paterswolde in Haren was opnieuw de locatie van een goedbezochte informatiebijeenkomst onder de vlag van ‘Meer in Balans’. Dit keer stonden de plannen voor inrichting van het gebied Meerweg en ondermeer het peilbesluit voor het Paterswoldsemeer centraal.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de Provincie Groningen, Waterschap Noorderzijlvest, Meerschap Paterswolde en Prolander. De organisaties werken samen onder de vlag van ‘Meer in Balans’ in verschillende projecten in en rondom het Paterswoldsemeer. Het concept inrichtingsplan voor Meerweg is online te lezen:

img 2858 960x720“Een grote opkomst is altijd een goed teken. Dat betekent dat mensen betrokken zijn bij hun omgeving. Dat is mooi. We konden als medewerkers van Waterschap, Provincie, Meerschap en Prolander goed uitleggen wat de plannen zijn en de meeste vragen ter plekke beantwoorden”, aldus Evert Lobstein van Prolander. “Scherpe vragen hebben we graag, daarmee kunnen we onze plannen verbeteren”.

Uit de reacties van de aanwezigen blijkt dat de informatiebijeenkomst gewaardeerd wordt. “We kregen positieve reacties, de sfeer was goed en gemoedelijk. Ook de samenwerking van de vier organisaties is prima. We kunnen verder. We zullen de inwoners rond het Paterswoldsemeer regelmatig op de hoogte houden via een nieuwsbrief.”

Wilt u zicht aanmelden voor deze nieuwsbrief (Meer in Balans)? Vul dan hieronder uw gegevens in:

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Voor reacties en meer informatie is het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te gebruiken.

Vragen over het project Meerweg kunt u stellen aan dhr. Evert Lobstein, telefoonnummer 0592-365390 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vragen over de projecten rondom het Paterswoldsemeer van het Waterschap Noorderzijlvest kunnen gericht worden aan mevr. Marion Meijer, telefoonnummer 050-3048249 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk hieronder een impressie van het Meerweg project “Ecologische verbindingszone Meerweg”:

 

mp logo wave
informatiebord

Meerschap Paterswolde

Veenweg 46
9752 XS Haren

050 5255381
info@meerschap-paterswolde.nl

facebook-64 youtube-64 twitter-64