Werk aan het Paterswoldsemeer - inloopbijeenkomst op 7 december

In december gaat aannemersbedrijf Oosterhuis in opdracht van waterschap Noorderzijlvest aan de slag met de uitvoering van de KRW-maatregelen fase 3. De werkzaamheden lopen door tot eind 2024. In dit jaar leggen we op verschillende plekken in het meer natuurvriendelijke oevers aan, verminderen we bladinval en plaatsen we vissenhotels en vissenbossen. Dankzij deze maatregelen verbetert de (ecologische) waterkwaliteit.

Het werk zal goed zichtbaar zijn. Het aanzicht verandert en er zal op verschillende locaties worden gewerkt. Daarbij wordt wel rekening gehouden met het broed- en recreatieseizoen.

Inloopbijeenkomst op 7 december

Heb je vragen over wat het waterschap gaat doen en waarom? Of ben je benieuwd naar de planning of werkwijze? En wat dat mogelijk betekent voor jou als bewoner en/of gebruiker van het Paterswoldsemeer? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op donderdagavond 7 december. Medewerkers vanuit Noorderzijlvest, Arcadis en Oosterhuis staan je graag te woord.

20231127 werk aan het paterswoldsemeer inloopbijeenkomst op 7 decemberDatum: donderdag 7 december
Tijdstip: vrije inloop van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: Meerschapsboerderij, Veenweg 46 (Haren)
Met de auto: U kunt parkeren op het terrein bij de Meerschapsboerderij. De boerderij is te bereiken via het fietspad (zie rode lijn)

Vragen?

Lukt het niet om naar de inloopbijeenkomst te komen, maar heb je wel vragen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 050 3048911.

mp logo wave
informatiebord

Meerschap Paterswolde

Veenweg 46
9752 XS Haren

050 5255381
info@meerschap-paterswolde.nl

facebook-64 youtube-64 twitter-64