Zwemwaterkwaliteit

Adres: Meerweg 225
Postcode: 9752 XD
Woonplaats: Haren
Telefoon: 0503095252
Website: http://www.depaalkoepel.nl

Een unieke regionale historische ambiance. Dichtbij de dynamische stad Groningen ligt het rustgevende Paterswoldse Meer. Op het voor velen meest idyllische plaatsje aan dit mooie meer, vindt u Café Restaurant "De Paalkoepel". Hier kunt u in alle rust genieten van een lekker kopje koffie, een lichte of stevige lunch of een eersteklas diner. Ook grotere groepen kunnen zich laten verwennen door onze Chef die met zijn eigenwijze interpretatie van de klassiek Franse gastronomie, een mediterrane invloed heeft gecreëerd.

Hier heerst altijd een gezellig sfeertje: makkelijk en ongedwongen. In de zomer openen wij onze deur en schuifpuien, die toegang geven naar onze balustrade en intiem terras op het water. Geniet in onze serre van het unieke panorama uitzicht over het Paterswoldse meer.

Deze historische ambiance is bijzonder geschikt voor uw besloten partijen en biedt plaats voor diner- buffetten en recepties tot 200 gasten. Gecombineerd met alle moderne voorzieningen, zijn dit de ingrediënten om elke bijeenkomst tot een succes te maken.

mp logo wave
informatiebord

Meerschap Paterswolde

Veenweg 46
9752 XS Haren

050 5255381
info@meerschap-paterswolde.nl

facebook-64 youtube-64 twitter-64