Het gebied

Woonplaats: Groningen
Telefoon: 0505270030
Email: info@groningenkv.nl
Website: http://www.groningenkv.nl

Bezoekadres: Hoornsedijk 4 (telefoon = 050 5270030)

De GKV is een vereniging waar de kanosport met al haar disciplines (kanopolo, toervaren, vlakwaterwedstrijdvaren, zeekanoën en suppen) kan worden beoefend. De GKV vormt tevens een ontmoetingspunt waar een sportieve en goede sfeer centraal staan en waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau de kanosport kan beoefenen.

Activiteiten onder verenigingsvlag worden op een sportieve, natuurvriendelijke, gezonde en veilige wijze uitgevoerd. De vereniging biedt veel activiteiten en cursussen aan en beschikt over kajaks, open kano's en een goed geoutilleerd verenigingsgebouw met rechtstreekse toegang tot het Paterswoldsemeer. Ook niet-leden kunnen deelnemen aan de cursussen die de GKV aanbiedt.

Adres: Watermanstraat 16 (secretariaat)
Postcode: 9742 VM
Woonplaats: Groningen
Telefoon: 0622235106
Email: secretariaat@groningermotorbootclub.nl
Website: http://www.groningermotorbootclub.nl

De Groninger Motorboot Club is in het bezit van een eiland in de westhoek van het Paterswoldsemeer. Het eiland is te voet te bereiken via de Oude Badweg/Eelderwolde. Het eiland wordt voor recreatieve doeleinden gebruikt door leden van de GMC. Deze hebben hier zomers een ligplaats. Het eiland wordt ook bezocht door passanten.

mp logo wave
informatiebord

Meerschap Paterswolde

Veenweg 46
9752 XS Haren

050 5255381
info@meerschap-paterswolde.nl

facebook-64 youtube-64 twitter-64